Pon-pet: 09 - 20, sub: 09 - 15
+385 1 551 3941
PIZZA OD HELJDINOG BRAŠNA

SASTOJCI:
– 330 g Farabella brašna za pizzu
– 80 g Farabella brašna od heljde
– 2 čajne žličice suhog kvasca
– 250 ml tople vode
– soli po želji

PRIPREMA:
Od navedenih sastojaka umijesiti tijesto.
Ostaviti da se diže barem 30 minuta na toplom, pokriveno krpom.
Kad je tijesto spremno, razvaljati ga i staviti u željeni kalup u kojem će se peći pizza.
Stavite nadjev po želji.
Ja sam tijesto prije nadjeva dodatno premazala uljem (vrlo malo).
Peći na 200 stupnjeva 15 do 20 minuta, ovisno o jačini vaše pećnice.

Dobar tek!

Recept sastavila: Adrijana Bručić – blog “Bezglutenska radost”

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)