Pon-pet: 09 - 20, sub: 09 - 15
+385 1 551 3941
Voćna tortica

SASTOJCI ZA KREMU: 

– 2 vrećice pudinga od vanilije 

 – 100 grama maslaca (klasičnog ili bez laktoze) 

 – 850 ml mlijeka(klasičnog ili bez laktoze) 

Za kremu skuhajte puding od vanilije prema uputama na pakiranju, a zatim u njega umiješajte maslac. 

* Umjesto pudinga, možete skuhati klasičnu slastičarsku kremu od vanilije. 

PRIPREMA: 

 Istući bjelanjke u snijeg, zatim istući žumanjke sa šećerom da bude pjenasto i blijedo, dodati brašno i vaniliju. Umiješati par žlica snijega da razrijedite mješavinu pa onda polako umiješati tu smjesu u snijeg, pazeći da ne istisnete zrak. Peći na 180 C oko 15-20 min u kalupu promjera 26 cm. 

Kad se biskvit ohladi premažete ga sa kremom i dodate voće po želji. 

 Dobar tek!

Recept sastavila: Adrijana Bručić – blog “Bezglutenska radost”

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)