Pon-pet: 09 - 20, sub: 09 - 15
+385 1 551 3941
Order now
099 5115 771

Brašno za kruh i pizzu

Brašno za kruh i pizzu

39.90 Kn

Bez glutena / 1000g

Samo komada na zalihi

SKU: 830 Kategorija: Product ID: 549

Opis proizvoda

SASTOJCI: Kukuruzni škrob, rižino brašno, inulin, E464

Uputstvo za pripremu: KRUH (u pekaču): Rastopiti oko 10 g kvasca i praška za pecivo u 500g vode i uliti u mikser. Dodati 500 g Farabella brašna, žlicu šećera i soli. KRUH(u pećnici): Rastopiti oko 10g kvasca i praška za pecivo u 450 g vode. Polako dodati 500 g Farabella brašna u vodu sa kvascem i praškom za pecivo. Dodati žlicu šećera, maslinovog ulja i soli na okus i miješati dok tijesto ne postane homogeno. Napuniti pola kalupa za pečenje i pustiti da se diže oko 60 min. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ° C oko 1 sat.

PIZZA: Otopiti 10 g kvasca u 350 g vode. Polako dodati 500 g Farabella brašna u vodu sa kvascem i praškom za pecivo. Dodati žlicu šećera, maslinovog ulja i soli na okus i miješati dok tijesto ne postane homogeno. Tijesto raširiti po kalupu za pečenje i pustiti da se diže oko 40 min. Dodati nadjev za pizzu po želji i peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 ° C

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g:

Energetska vrijednost u 100 g: 1435 kJ/ 340 kcal

Proteini: 2,80 %

Masti: 0,20 %

Od kojih zasićene: 0,00 %

Ugljikohidrati : 83,00 %

Od kojih šećeri: 1,80 %

Vlakna: 3,70 %

Sol: 0,00 %

Težina: 1000 g

ROK TRAJANJA: Naveden na ambalaži

Čuvati na suhom i hladnom mjestu

PROIZVOĐAČ: BioAlimenta S.r.l.

UVOZNIK: GlutenBio d.o.o. Crvenog križa 33, 10000 Zagreb, Hrvatska; info@glutenbio.hr

ZEMLJA PORIJEKLA: EU/Italija

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)