Pon-pet: 09 - 20h, sub: 09 - 14h +385 1 551 3941 Ul. Crvenog križa 33, Zagreb

Prva specijalizirana glutenfree prodavaonica

Prva specijalizirana glutenfree prodavaonica

Otvorili smo vrata prve trgovine bez glutena GlutenBio , u kojoj se mogu pronaći isključivo proizvodi bez glutena. Osim bez glutena, kod nas možete pronaći i proizvode bez jaja, laktoze, šećera i ostalih alergena.

 

Precizno smo gradili svoju ponudu proizvoda kako bi kupcima osigurali veliki izbor bezglutenskih proizvoda vrhunske kvalitete.

U ugodnom ambijentu naše trgovine bez glutena u ulici Crvenog križa 33 u Zagrebu , svatko od sada može pronaći kvalitetne i ukusne proizvode bez glutena. Od raznih tjestenina, njoka, brašna, slatkiša, svježeg kruha i kolača, sladoleda, smrznutih gotovih jela, lisnatog tijesta, podloge za pizzu, umaka, piva, sokova itd. Oni ne samo da doprinose boljoj kvaliteti života osoba oboljelih od celijakije i intolerancije na gluten, nego i svima koji se žele hraniti gluten-free proizvodima.

 

Svi znamo da je danas, iako je sve više oboljelih , tekško pronaći na jednom mjestu širok izbor najkvalitetnijih proizvoda bez glutena, stoga je otvorenje ove trgovine ostvarenje dugogodišnjeg sna o jednom takvom mjestu. Naši kupci više ne moraju brinuti jer bilo koji proizvod koji prime u svoje ruke ima garanciju da ne sadrži gluten .

Planiramo u skoroj budućnosti u prostoru do trgovine bez glutena , otvoriti i kuhinju te u njoj održavati radionice i škole kuhanja bez glutena.

Nadamo se da ćemo svim oboljelima olakšati svakodnevnicu i povećati kvalitetu njihovog života.

 

 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)