Pon-pet: 09 - 20h, sub: 09 - 14h +385 1 551 3941 Ul. Crvenog križa 33, Zagreb
Farabella- jedna od vodećih tvornica bezglutenske hrane

Farabella  je specijalizirana tvornica bezglutenske hrane a osnovana je 2000. godine u Italiji. Njihova vizija bila je odgovoriti na potrebe potrošača oboljelih od celijakije kao i osobe intolerantne na gluten te proizvesti hranu koja je izgledom i okusom jednaka “običnoj” hrani. Kako bi to omogućili izgradili su modernu tvornicu sa čak 13 proizvodnih pogona za izradu tjestenine. Ono po čemu je Farabella prepoznatljiva to je izuzetna briga i pažnja još od nabave namirnice za proizvodnju pa sve do finalnog proizvoda.

azienda_farabella

 Pomno odabrane namirnice bez GMO-a
 Upotreba žitarica koje su prirodno bez glutena
 Upotreba izvorske čiste vode iz rijeke Verde

Svi sastojci se pažljivo doziraju kako bi osigurali ispravnu količinu nutritivnih vrijednosti za zdravu prehranu i uživanju u dobroj hrani. Odbacili su jednostavnu, brzu i profitabilnu industrijsku logiku koja mijenja prirodnu kvalitetu prehrambenih proizvoda. Upravo zbog toga njihova proizvodnja se temelji na održavanju kvalitetnih i hranjivih svojstava te se odvija kroz tradicionalan proces izrade ali i na tome da njihovi proizvodi imaju ista organoleptička svojstva kao i hrana s glutenom.

Zbog tolike pažnje prema svojim proizvodima i potrošačima nagrađivani su s brojim nagradama a neke od njih su :
– Nagrada “ Free from” 2012
– 1. Mjesto u usporedbi s drugim bezglutenskim proizvodima

farabella

Bitno je naglasiti da Farabellini proizvodi ne sadrže aditive i mikotoksine te su upravo zato vodeći po kvaliteti u bezglutenskom svijetu. Te ne sadrži mlijeko i jaja.

 

RAZNOVRSNA PONUDA- čak 13 proizvodnih pogona omogućuje im da naprave zavidno širok spektar oblika tjestenine i time nude svima koji su oboljeli od celijakije i intolerancije na gluten da otkriju svu radost tjestenine. Osim tjestenina u ponudi imaju i nekoliko vrsta brašna ali i širok asortiman slanih i slatkih proizvoda.


Kako uvijek imamo puno pitanja kako pripremiti savršenu bezglutensku tjesteninu, donosimo vam par trikova oko pripreme.
1) Koristite veliku posudu s puno vode. Najmanje 1,5l za 100g tjestenine I najmanje 2l za 100g gnijezda tjestenine.
2) Kada voda zakuha dodati 5g soli te žličicu ulja kada je to naznačeno na pakiranju. Dodati tjesteninu te povećati toplinu kako bi se nadoknadio pad temperature.
3) Koristiti drvenu žlicu za lagano miješanje
4) Pridržavati se vremena kuhanja kao i vremena odmaranje tjestenine koje je navedeno na pakiranju.

 

 

Najveću ponudu Farabellinih proizvoda u Hrvatskoj pronađite u našem dućanu ( Crvenog križa 33) ili na našem web shopu. Za sve informacije o proizvodima i moguću suradnju molimo Vas da se obratite na email: info@glutenbio.hr ili na broj +385 99 5115 771

FFFFFFFFFF

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)