Pon-pet: 09 - 20h, sub: 09 - 14h +385 1 551 3941 Ul. Crvenog križa 33, Zagreb
Sklopljena suradnja s udrugom CeliVita

 

Nedavno smo sklopili suradnju s udrugom Celivita- udruga oboljelih od celijakije.

Misija Udruge je podizanje kvalitete i sigurnosti života osoba oboljelih od celijakije, kao i osoba s alergijom na brašno i stanjima povezanim s osjetljivošću na gluten; promoviranje prava, posebice prava na jedini lijek kod osoba oboljelih od celijakije, a to je striktna bezglutenska prehrana, te osiguranje njihove provedbe do te mjere da oboljele osobe više ne budu diskriminirane ni na koji način; omogućavanje i osiguravanje širenja relevantnih podataka i informacija svim sudionicima u postupku provedbe prije spomenutih prava, posebice prava na lijek.

Vizija Udruge je društvo lišeno diskriminacije u vidu zakidanja i zanemarivanja prava osoba oboljelih od celijakije, osoba s alergijom na brašno i osjetljivošću na gluten na njihovo osnovno ljudsko pravo: pravo na lijek, tj. primjereno i sigurno pripremljen pouzdano bezglutenski obrok.

Tako će svi naši kupci moći dobiti informacije o udruzi a svi oni koji postanu članovi dobivaju popust od -10% na cijeli asortiman.
Više informacija potražite na stanici udruge Celivta

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)