Pon-pet: 09 - 20h, sub: 09 - 14h +385 1 551 3941 Ul. Crvenog križa 33, Zagreb
Škola kuhanja bez glutena

Škola kuhanja bez glutena održana je od 08.06 do 10.06.2018 u prostorima naše prve specijalizirane trgovine bez glutena u Zagrebu.

Škola kuhanja trajala je tri dana a sastojala se od teorijskog i praktičnog dijela. Voditelj škole kuhanja bila je Adrijana Bručić s bloga bezglutenska radost, teorijski dio odradila je naša udruga Celivita. Amalija iz Celivite je upoznala polaznice škole kuhanja s radom udruge kao i općenito o celijakiji.

Prvi dan su naše polaznice radile dizana tijesta. Samostalno su izradile svoj bezglutenski kruh i naučile sve trikove oko pripreme kruha.

Drugi dan smo pripremali domaću tjesteninu i vučene kore za savijače a treći dan je bio dan za slastice. Naše polaznice napravile su dvije ukusne voćne torte.

Kako je bilo pogledajte u videu:

Zahvaljujemo i našim sponzorima na brašnu: Schär i Vital zoni, kao i našoj udruzi Celivita na edukaciji polaznica škole kuhanja bez glutena.

Svakako pogledajte i osvrt na školu kuhanje naše Adrijane na njenom blogu.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)