Brašno za kruh i pizzu
bez glutena/1 kg
5.30 € (39.93 kn)
Nema na zalihi
Opis
SASTOJCI: Kukuruzni škrob, rižino brašno, inulin, E464
Uputstvo za pripremu: KRUH (u pekaču): Rastopiti oko 10 g kvasca i praška za pecivo u 500g vode i uliti u mikser. Dodati 500 g Farabella brašna, žlicu šećera i soli. KRUH(u pećnici): Rastopiti oko 10g kvasca i praška za pecivo u 450 g vode. Polako dodati 500 g Farabella brašna u vodu sa kvascem i praškom za pecivo. Dodati žlicu šećera, maslinovog ulja i soli na okus i miješati dok tijesto ne postane homogeno. Napuniti pola kalupa za pečenje i pustiti da se diže oko 60 min. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ° C oko 1 sat.
PIZZA: Otopiti 10 g kvasca u 350 g vode. Polako dodati 500 g Farabella brašna u vodu sa kvascem i praškom za pecivo. Dodati žlicu šećera, maslinovog ulja i soli na okus i miješati dok tijesto ne postane homogeno. Tijesto raširiti po kalupu za pečenje i pustiti da se diže oko 40 min. Dodati nadjev za pizzu po želji i peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 ° C