fbpx
dućan bez glutena

100% dućan bez glutena

100% dućan bez glutena

Dućan bez glutena- GlutenBio

Znate li da smo mi jedini specijaliziran dućan bez glutena u Zagrebu ?  Donosimo Vam 5 razloga zašto je kupovina u našem dućanu pravi izbor za vas 🙂

 

1.BEZ STRAHA OD KONTAMINACIJE 

Puno ljudi nije svjesno koliko malo je potrebno da se hrana kontaminira glutenom. Čak i najmanja, oku jedva vidljiva količina brašna može kontaminirati bezglutensko brašno. Zato je vrlo bitno kako se bezglutenska hrana skladišti i izlaže na police.

Često puta u trgovinama bezglutenka hrana stoji odmah pokraj glutenske.
Ponekad čak dolazi do oštećenja ambalaže pa brašna bude po policama a samim time i po bezglutenskom brašnu a to brašno onda NIJE SIGURNO i nije za konzumaciju.

U našem dućanu bez glutena ste bez brige. Svi proizvodi su certificiranu bez glutena i nema mogućnosti kontaminacije. Ta činjenica olakšava Vašu kupovinu jer ne morate čitati deklaracije i pitati se ima li glutena ili ne.

2. STRUČNO OSOBLJE

Nakon dijagnoze celijakije čovjek ima tisuću pitanja što i kako. Što se smije jesti a što ne. Kako si organizirati obroke kroz dan itd.

Za sva ta pitanja na raspolaganju Vam je naše osoblje koje će vas uputiti kroz bezglutensku prehranu jer smo i sami većinom dugogodišnji bezglutenci.
Upravo zato što i sami znamo što prolazite i kako Vam je, uvijek ćemo se potruditi objasniti, savjetovati i dati Vam smjernice u bezglutenskoj prehrani.

 

3. NAJVEĆI IZBOR BEZGLUTENSKE HRANE NA JEDNOM MJESTU

Naš mali dućan bez glutena bogat je velikim izborog bezglutenskih namirnica. Možete birati između 30 vrsta različitih tjestenina, njoka, pekarskih proizvoda, mlinaca. U ponudi imamo i umake, namaze, gotove juhe i začine.

Ako volite sami pripremati kruh onda će Vam se sigurno svidjeti i naša bogata ponuda brašna: heljdino, kukuruzno, rižino, teff, tigernut, brašno zelene banane, tapioka itd. Kako bi kruh bio poseban, dodajte sjemenke koje Vam nudi naš dućan bez glutena.

Ponosni smo i na naš smrznuti program tako da možete pronaći i burek,lisnato tijesto, vučeno tijesto, gotove pizze i podloge za pizzu.  Dolaze nam vrući dani a Vi osvježenje pronađite u našoj škrinji punoj ukusnog sladoleda ili se rashladite hladnim pivom. Svaki dan potražite svježi kruh, zljevke i burek. Ako se poželite zasladiti, u ponudi imamo velik izbor keksa, čokolada i ostalih slastica.

 

4. DUĆAN BEZ GLUTENA ALI I BEZ OSTALIH ALERGENA

Često osobe koje ne smiju gluten ne smiju ni još neki alergen. Naš dućan bez glutena ima ponudu i za osobe alergične na laktozu, jaja, orašaste plodove ali i proizvode bez šećera. U ponudi su razni keksi, slane grickalice, pahuljice i još puno toga.

5. PRISTUPAČNE CIJENE

Iako je bezglutenska hrana skuplja od klasične zbog posebne i zahtjevnije proizvodnje, kod nas možete pronaći kvalitetne proizvode već od 6 kuna. Velik izbor nudi i mogućnost odabira Vama prihvatljive cijene.

 

Osim što imamo dućan bez glutena, imamo i web shop preko kojeg možete naručiti svoje bezglutenske namirnice.  Za Vas postojimo već godinu dana i u tome kratkom periodu smo se dobro upoznali. Volimo slušati Vaše priče koje onda prenosimo dalje u namjeri da jedni drugima pomažemo. Volimo kad nam nakon kupovine kod nas pošaljete slike kako Vam je jelo uspjelo. Mi smo tu za Vas kako bi Vam olakšali život bez glutena i uvijek ćemo se truditi da Vam ponudimo nešto novo i ukusno.

 

Facebook Twitter Google+

Povezano