Pon-pet: 09 - 20h, sub: 09 - 14h +385 1 551 3941 Ul. Crvenog križa 33, Zagreb

GlutenBio d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom i maloprodajom proizvoda bez glutena, a nastala je s ciljem da olakša put do kvalitetnih proizvoda svima koji se moraju ili žele hraniti isključivo proizvodima bez glutena. 

Svoju ponudu proizvoda precizno smo gradili kako bi kupcima osigurali veliki izbor bezglutenskih proizvoda vrhunske kvalitete. Ekskluzivni smo distributeri iskusnih proizvođača bezglutenskih proizvoda Dialcos, Farabella i Vidafree.

Otvorili smo vrata prve zagrebačke glutenfree prodavaonice u kojoj se osim naših mogu pronaći i proizvodi naših partnera: Denver Food, Bezgluten, Sterilgarda, Piaceri Mediterranei, Probios, Mazzarini i mnogi drugi. Našoj priči pridružili su se i hrvatski proizvođači bezglutenskih delicija poput Kate i Katinog kruha, Rice i Šapice.

U ugodnom ambijentu našeg dućana u ulici Crvenog križa 33 u Zagrebu,  kao i na našem webshopu www.glutenbio.hr svatko od sada može pronaći kvalitetne i ukusne proizvode bez glutena na jednom mjestu.

Osim prodaje široke palete proizvoda bez glutena GlutenBio d.o.o. se bavi organizacijom seminara, radionica i škole kuhanja bez glutena.

onama

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn! Članovi udruge Celivita imaju 10 % popusta na kupovinu. (Raspitajte se u udruzi za promo kod)