fbpx

O nama

trgovina bez glutena

GlutenBio d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom i maloprodajom proizvoda bez glutena, a nastala je s ciljem da olakša put do kvalitetnih proizvoda svima koji se moraju ili žele hraniti isključivo proizvodima bez glutena.

Misija i vizija

Prehrana je jedan od temeljnih aspekata svakodnevnog života. Naša misija je sreća i zadovoljstvo kupaca koji opet mogu uživati u prirodnim i ukusnim proizvodima koji ne sadrže gluten. Doprinijeti boljoj kvaliteti života ljudima oboljelim od celijakije i svima koji se žele hraniti bez glutena.

Bezglutenski asortiman

Izgraditi asortiman bezglutenskih proizvoda gdje ćemo našim kupcima pružiti koncept potpunog zadovoljavanja prehrambenih potreba , te im kroz edukacije i radionice nastojati pružiti dodanu vrijednost.

Odnosi s dobavljačima

Uspostaviti i održati partnerske odnose s domaćim i stranim dobavljačima.

Proširiti djelatnost

Proširiti svoju djelatnost na cijelu Hrvatsku i regiju.

Najkvalitetniji proizvođači

bezglutenske hrane
Svoju ponudu proizvoda precizno smo gradili kako bi kupcima osigurali veliki izbor bezglutenskih proizvoda vrhunske kvalitete. Ekskluzivni smo distributeri iskusnih proizvođača bezglutenskih proizvoda Dialcos, Farabella i Vidafree.

Tim i prodavaonica

Otvorili smo vrata prve zagrebačke glutenfree prodavaonice u kojoj se osim naših mogu pronaći i proizvodi naših partnera: Denver Food, Bezgluten, Sterilgarda, Piaceri Mediterranei, Probios, Mazzarini i mnogi drugi. Našoj priči pridružili su se i hrvatski proizvođači bezglutenskih delicija poput Kate i Katinog kruha, Rice i Šapice.

U ugodnom ambijentu našeg dućana u ulici kneza Ljudevita Posavskog 34a u Zagrebu, kao i na našem webshopu www.glutenbio.hr svatko od sada može pronaći kvalitetne i ukusne proizvode bez glutena na jednom mjestu.

Glutenbio u medijima

Naše usluge

Osim prodaje široke palete proizvoda bez glutena GlutenBio d.o.o. se bavi organizacijom seminara, radionica i škole kuhanja bez glutena.

Benefiti bezglutenske prehrane

saznajte više u našim edukativnim člancima

Novosti

Budite u toku s Glutenbio novostima.