fbpx

Radionica – Jednostavni i cjeloviti čokoladni deserti by Maja Brekalo

Radionica – Jednostavni i cjeloviti čokoladni deserti by Maja Brekalo

PROGRAM RADIONICE:
1. Chocolate mousse
2. Brzi čokoladni tart
3. Čokoladni keksići od graha
4. Praline od batata (Bounty)
Mjesto: GlutenBio, Crvenog križa 33, Zagreb
Vrijeme: 19.5.2022. u 17:30 h
Cijena: 400 kn
Voditelj radionice: Maja Brekalo
Web: https://www.dhmaya.com/
Podaci za uplatu:
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR2123600001102515087
GlutenBio d.o.o.,Crvenog križa 33, 10000 Zagreb
Opis: Radionica
Poziv na broj: datum
ili osobno u trgovini: GlutenBio, Crvenog križa 33, Zagreb
Svi polaznici na dan radionice ostvaruju 10% popusta u GlutenBio dućanu na sve proizvode.
Važne napomene:
Ukoliko uplatu vršite na račun, molimo vas da nas kontaktirate na 01/5513941 (u radno vrijeme) ili porukom u inbox na Facebooku/Instagramu ili pošaljete mail na info@glutenbio.hr .
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina ili otkazivanje događaja u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučujemo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.
Radionica se održava po epidemiološkim preporukama.
Korištenje fotografija i tekstova nije dopušteno bez odobrenja autora stranice
Facebook Twitter Google+

Povezano