fbpx
Podijeli recept

Glutenfree keksi s komadićima čokolade

Glutenfree keksi s komadićima čokolade pripremaju se brzo i jednostavno.

Po želji dodajte sjeckane lješnjake, orahe ili aromu vanilije. Ovako pripremljene kekse možete čuvati u metalnoj posudici duže vremena.

Dobar tek!

Još slatkih recepata bez glutena potražite na: SLASTICE

Autor recepta i fotografije: Bezglutenska radost

Alergeni

    Priprema:

    • 1.U veću zdjelu stavite brašno, prašak za pecivo, maslac, jaja, šećer te sjeckanu čokoladu i lješnjake.
    • 2.Zamijesite tijesto i oblikujte kekse te ih stavite u hladnjak na 15 minuta da se maslac stisne.
    • 3.Peći 8-10 min na 180 stupnjeva dok ne dobiju lijepu boju.

    Sastojci:

    • 240 g MIX C brašna, Schär
    • 90 g maslaca
    • 90 g šećera ili kokos šećera
    • 2 jaja
    • 1 čajna žlica praška za pecivo
    • 50 g sjeckane čokolade