fbpx
Podijeli recept

Banana kruh bez glutena

Banana kruh bez glutena priprema se jednostavno i brzo, a sigurni smo da će Vas oduševiti kao i “klasična” verzija.

 

 

 

 

Više bezglutenskih recepata potražite na: Recepti bez glutena

Autor recepta i fotografije: Bezglutenska radost

Alergeni

    Priprema:

    • 1.Izmiješati obje vrste šećera i omekšali maslac.
    • 2.Dodati jaja te miješati dok smjesa ne postane pjenasta.
    • 3.Dodati banane te sve još jednom izmiješati. Postepeno dodati brašno s praškom za pecivo. Dodati čokoladne kapljice i izmiješati.
    • 4.Kalup premazati s malo maslaca i izliti smjesu u kalup. Kruh po želji dekorirati.
    • 5.Peći na 170°C, 35 do 40 minuta.

    Sastojci:

    • 250 g Bakin' mix brašna
    • 40 g čokoladnih kapljica
    • 1 vrećica praška za pecivo
    • 3 jaja
    • 200 g banana
    • 100 g šećera
    • 1 vanil šećer
    • 100 g omekšalog maslaca