1.Za početak pripremite kvasac. U toplo mlijeko staviti kvasac, šećer i brašno. Promiješati i ostaviti na toplom da se diže 5 do 7 min. prekriven krpom.
2.U zdjelu staviti 450 brašna i tapioku, lagano promiješati te dodajte sol, sir i ulje.
3.Dodajte kvasac te tijesto izradite miksere koristeći spiralne nastavke.
4.Kad su se svi sastojci povezali dodajte preostalih 50 g brašna i izmiješajte još kratko.
5.Tijesto podijelite na dva dijela, lagano ga još premijesite po pobrašnjenoj i pustite da se diže pola sata.
6.Kad je tijesto spremno podijelite svako na osam jednakih dijelova. Svaku lopticu razvaljajte na pobrašnjenoj radnoj podlozi. Premažite tijesto rastopljenim maslacem te slažite svako iduće jedno na drugo.
7.Tijesto ponovno razvaljati na pobrašnjenoj podlozi kojeg onda režete i oblikujete kiflice.
8.Kiflice premažite žumanjkom te pospite sezamom i krupnom soli po želji.
9.Peći na 200 stupnjeva, 25 do 35 min.
Sastojci:
450 g Bakin' mix brašna +100 g za brašniti podlogu